• Fri frakt inom Sverige ♡ Snabba leveranser ♡ 100% kashmir ♡ Design by @andreanorrman ♡ Leverans till hela världen ♡

Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Vår Kashmir


Det börjar hos våra älskade vänner, Kashmirgetterna. De så otroligt vackra och mjuka djuren är bosatta i Inre Mongoliet där den absolut finaste kvalitén av kashmir finns. De lever i ett extremt kallt klimat med stora temperaturskillnader och detta gör att naturen skapar den unika ullen kashmir. Ullen är till just för att värma när det är kallt och svalka när det är varmt, och det är precis det vi älskar med kashmir. Att det är användbart året om!

Getterna har en underpäls som kallas för dun och när vinterns kalla månader är förbi så börjar getterna fälla sin vinterull. I samband med detta så kammas getterna för hand och man separerar den duniga underullen från den övriga ullen, det så kallade täckhåret.

Huden har många uppgifter var av två av dessa är temperaturreglering och känselstyrning. Det här vill vi jobba närmre med. Bebisars hud är ofta väldigt känslig mot både temperaturer och material. Där för vill vi ta fram det bästa genom att förlänga dessa två egenskaper som huden har, genom våra produkter. Kashmir har samma funktion när det kommer till temperaturreglering, det svalkar när det är varmt och värmer när det är kallt. Dessutom är det ett väldigt mjukt och ett helt naturligt material.

Följ oss! - @kashminikids