• Fri frakt inom Sverige ♡ Snabba leveranser ♡ 100% kashmir ♡ Design by @andreanorrman ♡ Leverans till hela världen ♡

Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Sagan om Kashmini

 

Sagan om Kashmini 

Kashmini grundar sig i kärleken till Kashmir och i förälskelsen till den nyfödda lilla människan.

I jakten på den bästa kashmiren satte vi oss ner och funderade på vad i en produktionsprocess som är det viktigaste för oss. Det blev snabbt väldigt självklart. Vi vill att det vi skapar ska vara hållbart med den allra bästa kvaliteten, och att getterna vi jobbar med, ska må bra. Just därför är vi nu så himla glada över att jobba med en leverantör som delar våra värderingar om miljö, hållbarhet och djurens bästa. Vår kashmir är av högsta kvalitet, och med grundtanken att skapa hållbara och stilrena produkter, som aldrig går ur tiden, kan våra plagg användas i många generationer. 

Vi jobbar idag med kläder och produkter till dom vi brinner mest för - Barn. En bebis hud är mycket mer känslig än en vuxens och eftersom att huden är kroppens största organ så är det väldigt viktigt att ta hand om den på bästa möjliga sätt. En av hudens alla uppgifter är temperaturreglering, men när bebisen är liten och ny så har den svårt för att hålla en jämn temperatur, då huden är så tunn. Det här hjälper kashmir till med. Den värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt - den absolut bästa egenskapen med kashmir om ni frågar oss. Dessutom så kan vi inte tänka oss något mer mjukt och lent mot huden än just kashmir. 

Say Hello to Kashmini!

 

 

Om Andrea Norrman - @andreanorrman

 Jag blev, i relativt ung ålder, tvåbarnsmamma till mina underbara barn Belle och Louie. I samband med att Belle föddes så började jag skriva ärliga inlägg kring småbarnslivet. Detta har skapat stor igenkänning hos tusentals föräldrar, främst mammor. Jag ser mig själv som en ganska frispråkig person och vill alltid dela med mig av livets alla sidor på min instagram, då jag annars kan uppleva just den plattformen som romantiserad. Jag tror att min transparens är en stor del till att jag har så fantastisk engagerade följare som har gjort mitt jobb som influenser möjlig.

Kärleken till Kashmir kom direkt då hållbarheten och kvaliteten är ett faktum. Jag vill använda det bästa till mina minisar och jag vill jobba med något som speglar mig som person.
Jag har en plats där jag känner hundra procent harmoni och lugn. Platsen är på stranden, en bit från farmor och farfars hus i Motala. Där synen av sjöbottnen bildar ett mönster likt en zebras ränder, så mjukt att lägga ögat på, där ljudet av kluckande vågor med en bas av vass som vaggar och där känslan av en frisk vind smeker på kinderna. Med mina barn tätt intill, min familj nära, på en plats där jag är uppvuxen och där jag fann kärleken. Den här platsen är jag. Det här är harmoni för mig.

Jag vill därför återskapa den här platsen och känslan i våra produkter. Att man ska känna både harmoni och trygghet när man tar fram sitt älskade Kashminiplagg och klär på eller bäddar in sin lilla älskling.

 

Följ oss! - @kashminikids