• Fri frakt inom Sverige ♡ Snabba leveranser ♡ 100% kashmir ♡ Design by @andreanorrman ♡ Leverans till hela världen ♡

Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Press

 

Önskar ni låna produkter för fotografering eller få mer information om kashmini - vänligen kontakta:

sara@kashmini.se
+46704827292

 

 

 

                        Om Andrea Norrman - @andreanorrman

 

Jag blev, i relativt ung ålder, tvåbarnsmamma till mina underbara barn Belle och Louie. I samband med att Belle föddes så började jag skriva ärliga inlägg kring småbarnslivet. Detta har skapat stor igenkänning hos tusentals föräldrar, främst mammor. Jag ser mig själv som en ganska frispråkig person och vill alltid dela med mig av livets alla sidor på min instagram, då jag annars kan uppleva just den plattformen som romantiserad. Jag tror att min transparens är en stor del till att jag har så fantastisk engagerade följare som har gjort mitt jobb som influenser möjlig.

Kärleken till Kashmir kom direkt då hållbarheten och kvaliteten är ett faktum. Jag vill använda det bästa till mina minisar och jag vill jobba med något som speglar mig som person.
Jag har en plats där jag känner hundra procent harmoni och lugn. Platsen är på stranden, en bit från farmor och farfars hus i Motala. Där synen av sjöbottnen bildar ett mönster likt en zebras ränder, så mjukt att lägga ögat på, där ljudet av kluckande vågor med en bas av vass som vaggar och där känslan av en frisk vind smeker på kinderna. Med mina barn tätt intill, min familj nära, på en plats där jag är uppvuxen och där jag fann kärleken. Den här platsen är jag. Det här är harmoni för mig.

Jag vill därför återskapa den här platsen och känslan i våra produkter. Att man ska känna både harmoni och trygghet när man tar fram sitt älskade Kashminiplagg och klär på eller bäddar in sin lilla älskling.

 

Pressbilder Andrea Norrman

 

Följ oss! - @kashminikids