• Fri frakt inom Sverige ♡ Snabba leveranser ♡ 100% kashmir ♡ Design by @andreanorrman ♡ Leverans till hela världen ♡

Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0


Ånger/Returer

 

 

Ångerrätt/Returer

Du har alltid rätt att ångra din beställning i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Du har 14 dagar på dig att bestämma om du vill behålla dina produkter, räknat från den dag du mottagit ditt paket (ångerfristen). Du utnyttjar din ångerrätt genom att kontakta vår kundtjänst inom ångerfristen, du kan skicka ett meddelande till oss eller mejla till kundtjanst@kashmini.se. Observera att du kan inte ångra en redan lagd order.

Kom ihåg att returnera varorna i oförändrat skick. Är varan/varorna i förändrat skick har Kashmini rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning från returbeloppet.

Kostar det någonting vid retur?
Ja, vid retur tillkommer en returavgift á 59 kr.

Hur gör jag en retur?
Du kan enkelt göra en retur med hjälp vår returblankett som du hittar i din beställning. Har du inte kvar din returblankett? Hör av dig till oss på kundtjanst@kashmini.se
1. Fyll i returblanketten som vi skickat med i din beställning.
2. Packa ner dina varor tillsammans med returblanketten. Använd helst samma påse/låda som vi skickat dina varor i.
3. Klistra returetiketten över den gamla etiketten på påsen/lådan.
4. Lämna in ditt paket hos ditt närmaste DHL ombud. Spara ditt inlämningskvitto.
5. Klart! Nu väntar vår returavdelning på att din retur ska inkomma. Så fort vår returavdelning mottagit och hanterat din retur och återbetalning sker.

Återbetalning

När vi har tagit emot och registrerat dina returnerade varor kommer vi att återbetala dig. Det tar normalt ca 2-5 dagar innan du erhåller en återbetalning. En bekräftelse på din retur och återbetalning kommer att skickas via mejl. Vi samarbetar med Klarna och ditt köp kommer att uppdateras hos dem.

Klarna Faktura
Vid betalning med Klarna faktura justerar du själv beloppet på din faktura vid retur. Du betalar följande avgifter vid retur:
- Varor du har valt att behålla.
- Returfrakt 59 SEK
Vid retur av hela din beställning betalar du endast in 59 kronor för returfrakten.

Reklamation

Vid reklamation av defekt vara eller felleveranser ska du kontakta vår kundtjänst snarast. Vi står självklart för returfrakten vid godkända reklamationer och för fellevererade varor. Vår kundtjänst kommer att skicka dig en reklamationssedel via email som ni sedan ska skriva ut och fylla i.